Перейти до основного вмісту

Рятувальники провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Підгірцівської сільської ради


Працівники Обухівського районного сектору продовжують відпрацьовувати населені пункти району спільно з працівниками поліції та соціальних служб району, так 11 грудня інженерно-інспекторським складом Обухівського районного сектору було проведено планове комплексне відпрацювання об’єктів та житлових будинків, які розташовані на території Підгірцівської сільської ради Обухівського району. Перевірено роботу виконкому в районі попередження пожеж в населених пунктах та проведенню навчань населення мірам пожежної безпеки в побуті та громадських місцях.
Водночас було здійснено агітаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців села, надано інформаційну допомогу стосовно влаштування та експлуатації, прокладання та утримання електричної мережі будинків та правильної експлуатації та влаштування пічного опалення. Відвідані домівки, в яких проживають багатодітні сім’ї, зокрема особливу увагу приділили поясненню найменшим членам родини про наслідки дитячих пустощів з вогнем, також помешкання одиноких пристарілих жителів та неблагополучних сімей.
З метою покращення організації пожежної безпеки в житловому секторі району на виконання Кодексу Цивільного захисту України, про всі виявлені недоліки та порушення було проінформовано сільського голову та запропоновано ряд заходів щодо покращення протипожежного стану будинків.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді