Перейти до основного вмісту

Навчання на ТОВ "Інтерфом"

12 жовтня на одному із хімічно небезпечному об’єкті  міста Обухів, а саме ТОВ «Інтерфом», відбулись практичні заходи щодо перевірки готовності дій керівного складу, сил і засобів цивільного захисту об’єкту до ліквідації умовної надзвичайної ситуації, що виникла внаслідок разливу толуілендіізіціонату на відкритому майданчику з утворенням токсичної хвилі.


 На ліквідацію умовної аварії залучались аварійні ланки підприємства та ДП «Мобільний рятувальний центр» ДСНС України.

До прибуття рятувальних сил аварійна ланка провела дезактивацію даної речовини, за допомогою аміачної води та піску. По прибутті рятувальних сил ДСНС було організовано збирання небезпечної речовини с подальшою її герметизацією та утилізацією.
Основна мета навчання – ретельне проведення аналізу дій служб та визначення готовності кожного аварійного формування до оперативного реагування на надзвичайні ситуації.

Запрошені представники Головного управління ДСНС України у Київській області, представник цивільного захисту міськвиконкому та представники Обухівського РВ ГУ ДСНС України у Київській області на задовільному рівні оцінили проведення даного тренування.







 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді