Перейти до основного вмісту

Комплексні пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Обухівського району



Рятувальники спільно із працівниками соціальних служб, сільських рад та правоохоронних органів здійснили комплексні пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Трипільської та Григорівської сільської ради, так 12 листопада у 
с. Трипілля та 13 листопада у с. Григорівка Обухівського району відбулись дані заходи, адже кількість пожеж у порівнянні з минулим роком помітно збільшилась. 


Мета даних заходів  попередження надзвичайних ситуацій та запобігання загибелі людей.




Під час подворового обходу рейдовики роз’яснювали правила пожежної безпеки у побуті у зимовий період, вручали експрес-інформації та пам’ятки з протипожежними правилами.




Основні питання, на які зверталась увага власників будинків, стосувалися експлуатації печей, газових та нагрівальних приладів, а також зберігання горючих матеріалів, дров. Найбільша увага, як завжди, була приділена багатодітним, кризовим сім'ям та особам категорії ризику – одиноким літнім громадянам.



   Разом з тим, під час комплексних відпрацювань відбулись лекції з учнями у Трипільській і Григорівській школах, де інспектор нагадала дітям правила пожежної безпеки, відповіла на запитання та наголосила на алгоритмі дій при виникненні пожеж, адже протягом останнього місяця в області були відомі випадки загибелі дітей під час пожежі.



Обухівський РС ГУ ДСНС України у Київській області

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді