Перейти до основного вмісту

Про стан з виникненням пожеж на території Обухівщини



Обухівський районний сектор Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області стурбований ситуацією із ростом пожеж та загибеллю людей на них на території Обухівщини.
Станом на 2 листопада 2015 року виникло 274 пожежі, нагадуємо, що у 2014 році всього виникло 142 пожежі. На пожежах протягом поточного року виявлено 8 загиблих осіб, в той час, як у 2014 – 3.
На даний час основними причинами пожеж є: необережне поводження з вогнем, коротке замикання електромережі, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
На жаль, проблема дотримання пожежної безпеки і досі залишається актуальною, адже помилкова впевненість в особистій безпеці людей присипляє у них пильність, відтак ігноруються елементарні правила безпеки у побуті.
Отже, щоб лихо не прийшло до вашої оселі, зробіть своєчасні висновки. Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню, не спалюйте сміття і залишки рослинності на подвір’ї, не паліть у ліжку, слідкуйте за справністю електричних мереж, не залишайте без нагляду малолітніх дітей, не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади, суворо дотримуйтесь та виконуйте правила пожежної безпеки, привчайте до цього дітей.


Обухівський РС ГУ ДСНС України у Київській області

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді