Перейти до основного вмісту

В м. Обухів пройшло чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

11 листопада в приміщенні Обухівської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
На засіданні були розглянуті такі питання: «Про хід технічної інвентаризації та приведення захисних споруд цивільного захисту у готовність до використання за призначенням», «Про заходи щодо запобігання виникнення НС в осінньо-зимовий період 2016-2017 роках, «Про стан протипожежного водопосточання м. Обухів», «Про встановлення стаціонарних пунктів обігріву», «Про розгляд постанов про застосування запобіжних заходів».
За результатами доповідей та з урахуванням обговорення порядку денного  комісія з питань ТЕБ та НС прийняла відповідний проект рішень з переліком конкретних завдань та термінами їх виконання.
По закінченню заступник Обухівського міського голови Верещак Анатолій Миколайович підвів підсумки роботи комісії, дав конкретні доручення виконавцям та зазначив, що особисто триматиме на контролі, моніторити та проводити аналіз виконання.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді