Перейти до основного вмісту

Навчальні заклади

Інспектори Обухівського РВ ГУ ДСНС України у Київській області від самого початку серпня проводять планові перевірки щодо додержання правил пожежної безпеки, техногенної безпеки та цивільного захисту у закладах освіти, адже вже дуже скоро розпочнеться новий навчальний рік.

Разом з перевірками інспектори здійснили рейдові-об’їзди по навчальним закладам разом з представниками управління, відділу освіти та представниками виконавчої влади. Варто зазначити, що рівень підготовленості навчальних закладів достатньо високий, але тим не менше порушення зустрічаються.

Окрім перевірок, в садочку «Пролісок» відбулась лекція для самих маленьких громадян нашої країни. Інспектор нагадала за яким номером дзвонити в разі виникнення пожежі, але разом з тим, дітки прослухали як себе потрібно поводити щоб її запобігти. В рамках бесіди вихованцям нагадали і за правила поведінки біля водойм.

Отже, серпень виявився насиченим не лише у освітян, щодо підготовки до навчального року, а і у працівників пожежної інспекції.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді