Перейти до основного вмісту

До учнів Обухівської школи №1 завітали гості



Сьогодні у Обухівській школі № 1 відбувся цікавий незвичний для дітей навчальний захід. У гості до учнів завітали справжні піротехніки з аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Біла Церква.





Понад 100 учнів, що були присутні на заході не лише прослухали змістовну інформацію а ще й побачили на власні очі як виглядають макети вибухо- небезпечних предметів. 

Лектор розповів про роботу і уражаючу дію кожного експоната, але також згадав про те, що почастішали випадки виявлення сучасних вибухових предметів і наголосив на необхідності надзвичайно обережно ставитись до невідомих предметів. Хлопці і дівчата після завершення лекції мали змогу задати питання, які їх цікавили та доторкнутися до макетів припасів, відчути на собі важкість бронижелету, та піротехнічного костюму, а також детально розглянути те за допомогою чого шукають ВНП – міношукача та металошукача. Користь від даних лекцій була не лише для дітей, вчителі так само активно вступали в бесіду, що говорить про те, що цікаво було всім присутнім.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді