Перейти до основного вмісту

Безпечна предвиборча компанія

Починається чергова виборча компанія на теренах нашої Держави, отже нагадаємо про правила пожежної безпеки під час її проведення.
Відповідальним за пожежну безпеку потрібно провести з усіма членами виборчих комісій та працівниками інструктажі щодо дотримання вимог пожежної і техногенної безпеки та дій на випадок пожежі. Усі виборчі дільниці необхідно забезпечити первинними засобами пожежогасіння в достатній кількості, а також на видних місцях розмістити інструкції з дотримання вимог пожежної безпеки, плани (схеми) евакуації людей з будівлі на випадок пожежі. Евакуаційні виходи тримати вільними, нічим не захаращувати. Двері евакуаційних виходів мають відкриватися в напрямку виходу з приміщення. Вмикати одночасно в електромережу декілька електроприладів не можна, аби не перевантажити електромережу. Системи пожежної автоматики, внутрішнього пожежогасіння повинні бути справними та готовими до використання.
При виникненні пожежі необхідно негайно повідомити в пожежну охорону за номером телефону 101, після чого приступити до евакуації людей, виборчих бюлетенів та інших матеріальних цінностей, здійснити гасіння вогню первинними засобами пожежогасіння до прибуття підрозділів пожежної охорони. 

Пам’ятайте, що навіть незначні порушення правил пожежної та техногенної безпеки ставлять під загрозу не тільки важливі документи, а й людські життя!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді