Перейти до основного вмісту

Проведено навчання на одному з найбільших підприємств району



24 вересня у місті Обухів було проведено практичні заходи щодо перевірки готовності дій керівного складу, сил і засобів цивільного захисту об’єкту до ліквідації умовної надзвичайної ситуації, що виникла при розгерметизації газопроводу на котельні виробництва гофротари, виникнення вторинних осередків пожежі, що знаходилась на ПАТ «Київський картонно паперовий комбінат»
На ліквідацію умовної аварії залучили підрозділи спеціалізованої об’єктової частини, а саме 43-ДПРЧ. Основна мета навчання – ретельне проведення аналізу дій служб та визначення готовності кожного аварійного формування до оперативного реагування на надзвичайні ситуації.


Згідно з  тактичним задумом, аварія виникла при розгерметизації газопроводу на котельні виробництва гофротари на хімічному небезпечному об’єкті ПАТ «ККПК». До приїзду рятувальних служб охорона провела огородження небезпечної ділянки підприємства.  При прибутті спеціальних підрозділів було організовано заходи по рятуванню людей та ліквідації ситуації.


Загалом навчання пройшли на відповідно високому рівні. Запрошені на навчання  представники Головного управління ДСНС, представники Обухівського РВ ГУ ДСНС разом з організаторами тренування підвели підсумки проведеного заходу.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Щоб не трапилось біди - обігрівай житло безпечно

Алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння

Правила поведінки на воді